PS fejek

PS esőztető öntözőfej
SRS esőztető öntözőfej ház
Pro-Spray szórófej ház
INST-SPRAY szórófej ház
Toro 570Z spray

MP Rotator
minirotoros fuvókák
spray házba
info

 PGM-04 • PGJ-04
PGM rotoros szórófej
PGJ rotoros szórófej

 PGP-ADJ • I20
PGP rotoros szórófej
I-20 Ultra rotoros szórófej
I-60 öntözőfej
I-90 turbinás öntözőfej

segédlet a Hunter rotoros
szorófejek kiválasztásához

 


HUNTER Rain-Clik
esőérzékelő
infó


HUNTER mini meteorologiai állomás
infó

 Mikroszórófejek
és ködölőfejek
táblázatai és alkatrészei
INFO

 

 

 

 

 

 


  
  
  
Csepegtető gombás és csepegtető szallagos
öntözés és alkatrészei
INFO

 


Hálós, lamellás
és hidrociklon szűrők
INFO

 

  
  
Irritec gyorskötő idomok és csapok 4 bar-ig
INFO

 
ÖNTÖZÉSTECHNIKA
 

Cégünk többek között díszkerti autómata öntözőrendszerek, mikró öntöző, csepegtető, párásító és szántóföldi szórófejes rendszerek forgalmazásával, tervezésével és kivitelezésével foglalkozik.
Ön számára fontos tényező, hogy cégünk a világ legjelentősebb öntözőrendszer gyártóinak termékeit Hunter, Toro, Rain Bird, IRRITROL, Baccara, Irritec, Poliext, Plastro, Netafim, Pedrollo, Grundfos forgalmazza!
Nem vagyunk elkötelezve egyetlen márka iránt, kérésére javaslatot teszünk, hogy az egyes Ön által keresett termékeket mely gyártótól érdemes választania.
Ha választékunk és ajánlataink megnyerték tetszését nálunk megvásárolhatja öntözőrendszere anyagait, és igény esetén elkészítjük öntözőrendszerének szakszerű tervét, ill. kivitelezzük, karban tartjuk azt. Emellett szaktanácsadással is segítjük partnereinket.

Mezőgazdasági öntözés területén kiemelten foglalkozunk a mikroöntözéssel, párásítással, valamint a csepegtető öntözéssel.
Rohanó világunkban az automata öntözőrendszer egyre kevésbé számít luxusnak. Mivel manapság az emberek többségének pihenésre jut a legkevesebb ideje, meggondolandó, hogy ezt a kis időt egy locsolótömlő végét tartva fecséreljük el. Az sem jobb helyzet, ha egy több-kevesebb sikerrel összeállított tömlős locsolórendszer indítgatásával és javítgatásával töltjük időnket. Másrészt a kertünknek vagy a termelt növényeinknek sem biztos, hogy ez a legmegfelelőbb.


öntözéstechnika, autómata öntözőrendszer
INFÓ

Az automata öntözőrendszer lényege az, hogy a kellő időben és mennyiségben az Önnek legmegfelelőbb tehnológiával adagolja az öntözővizet, s ezzel biztosítsa növényinek az optimális vízellátását. Ezen felül javítja kertünk, vagy termelt növénykultúránk mikroklímáját is az elpárolgó nedvesség, ill. a fejlett technológiák alkalmazása által. Ön nyugodtan elmehet otthonról, magára hagyhatja nyaralóját, növénykultúráját az öntözőrendszer vezérlője távolétében is szakszerűen irányítja az öntözést.
TORO TMC-212 vezérlő

4-12 zónáig bővíthető

TORO DDC vezérlők
4-8 zónáig

IRRITROL
Junior Max vezérlők
4-8 zónáig

BACCARA mágnesszelepek
(elsődlegesen készleten tartott szelepünk)


HPV MÁGNESSZELEP
ICV MÁGNESSZELEP
PGV MÁGNESSZELEP
SRV MÁGNESSZELEP

Rain-Bird DV-100
mágnesszelepek


HASZNOS TÁBLÁZATOK

 

 

 


csepegtető gombák


csepegtető szallag


csepegtető cső


Székhelyünk Kecskeméten található, itt végezzük az automata öntözőrendszerek és öntözéstechnikai berendezések forgalmazását, illetve innen irányítjuk a kivitelezéseket.

Öntözéstechnika Kecskemét
Automata öntözőrendszerek Kecskemét
Automata öntözés
Öntözéstechnika, autómata öntözőrendszer árlista